>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 104
Free Comic Book Day!

We deelden eerder al de line-up van onze Mekanik Art Fair tijdens Free Comic Book Day, maar nu kunnen we ook de line-up van de free comics zelf uit de doeken doen!

Wij zetten alle featured comics speciaal voor jou op een rijtje in deze Mekanicast, compleet met onze persoonlijke meningen en vermoedens over wat de inhoud zou kunnen zijn! Ideaal voor wanneer je nooit goed weet wat kiezen op Free Comic Book Day. Bespaar je dus de keuzestress en bekijk ze samen met ons eens rustig op voorhand.

Maar wat hebben we nu juist in de aanbieding? As per usual, veel teveel om op te noemen in deze blog, maar wat we al wel kunnen doen is er een paar highlights uithalen.

Smaakmakers zijn bijvoorbeeld Animal Castle, oftewel de populaire strip Beesten-burcht, maar dan in het Engels deze keer! En Star Trek Day of Blood, een cross-over van twee huidige ST reeksen. TMNT is er ook bij met een extra Rise of the TMNT verhaal, en Marvel biedt Avengers & X-men aan en Amazing Spider-Man & Venom! Van DC mag je dan weer Dawn of DC verwachten, de nieuwe storyline van DC, en Clark & Lex, en Girl Taking Over, twee nieuwe releases in de Young Adult series van DC. 

Archie Comics is trouwens ook weer van de partij dit jaar, met Archie Horror's The Cursed Library, perfect voor de fans van Sabrina of Riverdale! En voor de kids en fans van alle leeftijden hebben we er wat leuke titels erbij zitten zoals Dog Man, Punch Up, The Last Kids on Earth, en Investigators.

Qua manga is het ook niet mis! Wat dacht je van Street fighter 6, of Shaman King Flowers & Welcome to Demon School Iruma-Kun, of misshien Choujin X (van de maker van Tokyo Ghoul) & Rooster Fighter! En ook Nintendo brengt iets uit voor FCBD, namelijk Animal Crossing New Horizons & Kirby Manga Mania.

Wat er voor de rest nog tussenuit schiet is The Sacrificers, een nieuwe, beautifully illustrated, fantasy comic van Image. Om in het oog te houden dus! Verder hebben we ook nog Fishflies van Jeff Lemire, en The Frazetta-verse, perfect voor de liefhebbers van deze artists!

Maar er is dus nog veel, veel meer. Zeker die Mekanicast eens bekijken of beluisteren dus!

Heb jij je lijstje al gemaakt? Wij alleszins al wel. Nog even en dan is het zover!

 
 
Mekanicast 103
Best of Maart