>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 113
Kelley Jones visits Mekanik Strip!

We vermoeden dat het niemand onopgemerkt gepasseerd is: Kelley Jones kwam op 21/6 naar Mekanik strip! En wat voor feest was dat, zeg!

Kelley is natuurlijk de bekende tekenaar van the Sandman "Dream Country" en "Season of Mist", Batman & Dracula, Deadman, en Batman Knightfall. Een echt icoon van de comicwereld dus! Geen enkele comic-fan vergeet de stijl waarin hij Batman tekent, met die kenmerkende lange oren!

Fans trokken van heinde en verre naar de Mekanik om huh commissies, comics, artist editions, en special prints te laten signeren, en om een gezellig babbeltje te doen met Kelley natuurlijk. Het weer was de moeite en de sfeer zat erin in onze galerie!

Natuurlijk deden wij zelf ook een onderonsje met deze comic legende! Het resultaat kan je hier belijken of beluisteren. Jens nodigde ook FACTS interviewers Tony en Nout uit voor deze speciale Kelly Jones Mekanicast!

Te bekijken op ons Youtube-kanaal en te beluisteren als podcast (die kan je ook via onze eigen website beluisteren. Kijk zeker eens bij de Mekanicast blogs!)

 
 
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Mekanicast 112
Reader of the Month: Pieter!