>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 116
Classics: The Killing Joke

Hou je vast! Een nieuw concept! Een nieuwe uitdaging! Een nieuwe Mekanicast!

In deze episode proberen we eens iets nieuws, met iets ouds! Inderdaad, het is tijd voor een Mekanicast "Classics"! Jens neemt een "der onzen", a.k.a. diehard comic fan, mee op sleeptouw om een van de klassiekers aller tijden de bespreken. Denk boekbespreking meets "reader of the month".

In deze Mekanicast is het aan niemand minder dan Victor–"de Vic"–Peeters, een Mekanik klant van het eerste uur en trouwe vriend van de winkel! Het onderwerp, vraagt u? Wat dacht je van misschien wel een van dé belangrijkste Batman comcis ever created? Uiteraard hebben we het over "The Killing Joke" van Alan Moore en Brian Bolland. Deze podcast is ideaal voor diegenen die vergeten waren hoe geniaal deze comic was, of voor zij die hem nog eens moeten meenemen en lezen! We houden het eerste deel van de aflevering tamelijk spoiler-free, net voor die toekomstige lezers, maar daarna komen alle remmen los! Wat maakt dit verhaal nu zo goed? Wat is de meerwaarde van die moderne herinkleuring? En welke invloed heeft dit verhaal gehad op alle Batman verhalen nadien? Dit alles en nog veel meer in deze Mekanicast - Classics!

Deze Mekanicast kan je bekijken op ons Youtube-kanaal en beluisteren als podcast (ook via onze eigen website trouwens. Kijk zeker eens bij de Mekanicast blogs!)

 
 
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Mekanicast 115
Best of Juni