>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 119
Interview: Zack Kaplan

Deze week zat niemand minder dan bekende sc-fi comic book writer Zack Kaplan samen met Jens voor een gezellig babbeltje. Daarin kwamen we te weten hoe zijn creatieve proces in elkaar zit, welke verhalen een invloed op hem hadden, en waar hij nu zoal mee bezig is. Natuurlijk komen al zijn bekendste werken ter sprake, zoals MINDSET, METAL SOCIETY, JOIN THE FUTURE, PORT OF EARTH, en ECLIPSE. Maar we mogen ook al eens vooruitblikken. Enerzijds naar BEYOND REAL – dat dit najaar bij Vault verschijnt en waarvoor hij samenwerkt met wel zeven artiesten! – en anderzijds naar zijn ongoing publication: FOREVER FORWARD, een time-travel verhaal waarin een groep wetenschappers het geheim achter tijdreizen ontdekt... helaas kunnen ze enkel maar vooruitgaan in de tijd!

Voor elke comic-fan, maar vooral zij die science-fiction hoog in het vaandel dragen is deze Mekanicast absoluut niet te missen!

Te bekijken op ons Youtube-kanaal en te beluisteren als podcast (ook via onze eigen website. Kijk gerust eens bij de Mekanicast blogs!)

 
 
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Mekanicast 118
Best of Juli