>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 121
Matthew Rosenberg

Hou u vast, want we hebben niemand minder dan comic-writer powerhouse Matthew Rosenberg kunnen strikken voor een interview in deze Mekanicast!

Matthew ken je waarschijnlijk wel van de hele resem populaire titels bij DC en Marvel, zoals Task Force Z, DC vs. Vampires, The Joker, King in Black: Thunderbolts, Edge of Venomverse, Rocket Raccoon, Hawkeye: Freefall, & Marvel Knights. Maar ook zijn eigen creaties liggen bij veel comic-fans in de bovenste schuif! Denk maar aan titels zoals 4 Kids Walk Into A Bank, We Can Never Go Home, en natuurlijk What's the Furthest Place from Here. Dat laatste meesterwerk ligt trouwens sinds deze week in de rekken, en is meteen de focus van ons interview. Geloof ons, deze Mekanicast wil je niet missen! Als het niet is voor de "insights into the craft" is dan misschien wel omdat Matthew gewoonweg een goede verteller is!

Te bekijken op ons Youtube-kanaal en te beluisteren als podcast (die kan je ook op onze eigen website vinden. Kijk maar eens bij de Mekanicast blogs!)

 
 
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Mekanicast 120
Manga Special!