>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 127
Best of September & Oktober

Dezelfde Mekanicast! Een ander format!

Deze keer probeert Jens eens iets nieuws uit om de nieuwigheden van de laatste weken aan de man te brengen... en om Fokke's mening over die nieuwe titels te distilleren naar zijn puurste vorm! De volgorde is wat veranderd maar - zoals hij zelf aangeeft - staan we altijd open voor de feedback van onze trouwe kijkers en luisteraars. Dus laat gerust van je horen mocht je een suggestie of nieuw idee hebben. Of als je zelf eens wil meedoen!

En wat dat nieuws betreft... we verbreden in deze episode onze horizon naar de nieuwe single issues en trades van de laatste twee maanden. En daar zitten beslist een pak aanraders tussen! Kom het allemaal te weten in deze Mekanicast "Best of September & Oktober"!

Deze episode is te bekijken op ons Youtube-kanaal en te beluisteren als podcast (ook via onze eigen website. Kijk maar eens bij de Mekanicast blogs!)

 
 
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Mekanicast 126
Artist of the Month: Tom Muller