>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mekanicast 128
Mythropool

Nieuws uit de wereld van comics en manga waren jullie al gewoon van ons. Maar wat als je wil weten hoe het eraan toegaat in de mysterieuze wereld van mythische wezens en cryptids? Wel, lees dan zeker Mythropool, de krant die exact dat doet!

Echte verhalen uit een mythische parallelle wereld, een old-school krant rechtstreeks bezorgd in jouw brievenbus, en dat alles prachtig geïllustreerd door Felix Bosschaert!

Op 16 december kon je het exclusieve launch event van Mythropool live meemaken in Mekanik Strip. De artistieke geniën achter de krant kwamen toen gezellig met Jens aan tafel zitten voor een deep-dive in het creatieproces van de krant. Wil je weten hoe het eraan toe gaat op de "redactie" van Mythropool, of vanwaar ze hun first-hand reportages krijgen? En hoe kan je deze krant binnenkort verkrijgen? Kom het allemaal te weten in deze Mekanicast!

Deze Mekanicast is te bekijken op ons Youtube-kanaal en te beluisteren als podcast (ook via onze eigen website. Kijk maar eens bij de Mekanicast blogs!) En check zeker ook www.mythropool.com!

 
 

Mekanicast 127
Best of September & Oktober