>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
April 2023: Preorders Juni - Augustus
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

April betekent een nieuw seizoen, maar in de comic-wereld vooral ook nieuwe pre-orders! Laat ons eens vooruitblikken naar de zomer en bekijken wat voor nieuwe titels er dan zullen uitkomen bij jouw favoriete publishers. Wat volgt zijn enkele van onze highlights!

Bij Marvel verschijnt tegen de zomer de eerste trade paperback van MILES MORALES: SPIDER-MAN (2022) door Cody Ziglar, getiteld TRIAL BY SPIDER, waarin Miles mogelijks tot een breekpunt wordt gedreven... Spannend! Verder kan je je voor-bereiden op de volgende MCU fase met de bundeling van MARVEL-VERSE - KANG, waarin we de klassiekers van deze time-traveling superschurk terug kunnen vinden. Je mag ook de eerste OMNIBUS van STAR WARS HIGH REPUBLIC verwachten – een totaalpakket van de eerste vijftien issues en stand-alones van season one! En ken je de THUNDERBOLTS nog - die superhelden die eigenlijk "villains in disguise" zijn? Zij verschijnen in een fantastische EPIC COLLECTION binnenkort! Een laatste Marvel titel die eruit sprint is misschien wel MARY JANE AND BLACK CAT - DARK WEB. Deze populaire reeks zal eveneens in een trade paperback verschijnen!

Bij DC mag je deze zomer de tweede bundeling van de nieuwe Batman-reeks van ster-auteur Chip Zdarsky verwachten. In BATMAN (2022) VOL 2 - THE BAT-MAN OF GOTHAM wordt the Dark Knight getransporteerd naar een Gotham zonder Batman, met alle gevolgen van dien natuurlijk! Over ster-auteurs gesproken, Ram V (u bekend van Liala Starr) en Simon Spurrier (u bekend van zeer veel populairs) vormen een team voor de BATMAN DETECTIVE COMICS (2022) reimagining! GOTHAM NOCTURNE OVERTURE, wordt hun eerste bundel, waarin Bruce oog in oog komt te staan met zijn eigen demons! Als laatste DC hoogtepunt hebben we natuurlijk de Hardcover van misschien wel het populairste DC cross-over-event van het jaar: LAZARUS PLANET! Wij kijken alvast uit naar deze verzameling!

Bij de indie publishers ook weer veel nieuws. Al gehoord van RISE OF THE TMNT, die frisse, en vooral fantastisch geanimeerde, TMNT reeks? Die turtles bestaan nu ook in comic-vorm! THE COMPLETE ADVENTURES verzamelt hun laatste verhalen. De WYND saga krijgt deze zomer ook een nieuw vervolg. In THRONE IN THE SKY nemen James Tynion en Michael Dialynas de draad van hun epische verhaal uit het land van Esseriel weer op. Verder hebben we ook de eerste trade paperback van JUNKYARD JOE! Combineer de wereld van GEIGER met robots en de Vietnamoorlog "and you get the picture!" En een nieuwe aanrader is misschien wel ITS ONLY TEENAGE WASTELAND, waarin er tijdens een classic high school party de wereld blijkt te vergaan! Een interessante versie van het post-apocalyptische genre!

Bij onze Manga afdeling zijn het er, naar goeie gewoonte, weer teveel om allemaal op te noemen. Hier alvast een grabbel uit de meest interessante titels. AYASHIMON, van de maker van Hell's Paradise Jigokuraku, krijgt er een tweede volume bij. En ook het populaire ALICE IN BORDERLAND zit deze zomer al aan volume zes! En dan een titel die je niet direct bij de manga's verwacht: WOLVERINE SNIKT brengt inderdaad niemand minder dan Wolverine naar een manga-setting! Ervaar onze geklauwde vriend zoals nooit tevoren in deze deluxe verzameling van de originele 2003-era comics van BLAME! tekenaar Tsutomu Nihei. En over bekende tekenaars gesproken, ook Chainsaw Man tekenaar Tatsuki Fujimoto pakt met iets nieuws uit in Juni. In GOODBYE ERI vertelt hij het verhaal van filmmaker Yuta en de mysterieuze Eri, en de spannende intrige rondt de dood van Yuta's moeder!

Voila, dat was alvast een tipje van de sluier, maar kijk hieronder zeker eens tussen de andere aanraders. Of beter nog, hier kan je zelf eens zoeken tussen wat er nog allemaal te pre-orderen valt. Vergeet dus zeker jouw favorieten niet op voorhand te bestellen!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Heb jij al een Mekanik Card?
Nee? Vraag er eentje aan en spaar korting bij elkaar!