>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Augustus 2023: Preorders Oktober - December
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Nieuwe vooruitzichten! Naar goeie gewoonte stellen we u graag, zoals elke maand, de nieuwigheden voor die de Engelstalige uitgeverijen voor ons in petto hebben!

Bijna anderhalf jaar na het laatste volume komt er nog eens een nieuwe CHAINSAW MAN uit, huzzah! Andere hoogvliegers uiteraard zijn KAIJU NO 8...nr 8 (hahaha), GOLDEN KAMUY volume 30 ondertussen al en TRIGUN dat nu ook de gekende Deluxe fauxleder ingebonden hardcover behandeling van Dark Horse krijgt! 

Indiegewijs zitten we terug op dreef met SAGA volume 11, Scott Snyder's NOCTERRA krijgt een 3e trade en is het vooral uitkijken geblazen naar de grindhouse thriller PHANTOM ROAD van Jeff Lemire en Gabriel Walta (gekend van The Vision)!

Chip Zdarsky breidt bij Marvel een einde aan zijn epische run op Daredevil in DAREDEVIL AND ELEKTRA volume 3, maar tevens krijgen we een nieuwe ALIEN, een nieuwe AMAZING SPIDER-MAN (de 7e van Zeb Wells ondertussen) en wordt een lang-vergeten sidekick geïntroduceerd in SPIDER-MAN van Dan Slott!  

Eindelijk een vervolg op het epische DARK KNIGHTS OF STEEL bij DC! Tom King's DANGER STREET volgt het plan van Starman, Metamorpho ea om zich bij de Justice League te voegen. Zien wat dat zal geven... Verder vervolgt ook nog POISON IVY's verhaal in een tweede volume.

But wait, there's more! Kijk zeker hier voor de volledige lijst!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Juni 2023: Preorders Augustus - Oktober
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!