>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
December 2023: Preorders Februari - April
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

In het voorjaar van 2024 zou je verwachten dat het relatief stilletjes is bij de comic-uitgevers, zo in de trage periode na de feestdagen. Maar niets is minder waar! Time to slow down means time to read! Dus tussen februari en april staan er heel wat toptitels voor de deur. Laten we eens bekijken wat de blikvangers van die pre-orders zijn.

Bij DC Comics is het dan eindelijk tijd voor de bundelingen van de superhelden uit “We Are Legends”, die rond Free Comic Book Day eerder dit jaar voor het eerst het daglicht zagen. We spreken dan van SPIRIT WORLD, CITY BOY en THE VIGIL – allen stuk voor stuk straffe titels, die met hun nieuwe, originele verhalen positieve reactie creëerden. Bij ons in de winkel waren jullie er alleszins al fan van! Verder mag je dan ook de HC van BATMAN WHITE KNIGHT - GENERATION JOKER verwachten, en die van JURASSIC LEAGUE!

Bij Marvel zien we toptitels zoals ULTIMATE INVASION en PREDATOR VS WOLVERINE verschijnen. Maar waar je zeker ook niet naast kunt zien zijn de nieuwe bundels van de STAR WARS DARK DROIDS line, met tie-ins zoals die van Darth Vader, waarin de mysterieuze “Scourge” van droid tot droid wordt overgedragen en zowel in de Rebellion als bij de Empire voor absolute chaos zorgt!

En er zijn natuurlijk ook wat indie-titels waar we naar uitkijken! Critical Role komt voornamelijk met straffe titels opdagen. De volgende MIGHTY NEIN ORIGINS vertelt het verhaal van het populaire character van BEAUREGARD LIONETT, en ze beginnen ook met een nieuwe serie over de intrigerende NPC’s uit de eerste campaign met LEGEND OF VOX MACHINA WHITESTONE CHRONICLES – RIPLEY! Verder zien we het werk van onze goeie vriend Tom Muller nog eens terugkeren op de cover van VOID RIVALS 1, en trekken we onze winterpakjes aan voor ANTARCTICA 1.

Er komen ook heel wat manga-toptitels aan, dus hou je vast voor kleppers zoals TRIGUN MAXIMUM DLX EDITION 1 en BLUE WOLVES OF MIBU! En je mag ook veel nieuwe reeksen verwachten. In BLOOD BLADE komen we Count Vlad Dracula nog eens tegen, maar deze keer herboren als jonge katana-zwaaiende vampiresse in een alternatief Europa. Als het verhaal al niet fantastisch klinkt, wacht tot je het artwork ziet! Een andere aanrader is TREE OF DEATH YOMOTSUHEGUI, een revenge-verhaal van een ex-politieagent die na de dood van zijn vrouw en kind ontdekt dat hij onsterfelijk is en monsterlijke krachten bezit.

Al onze pre-order vind je hier. Have at it!


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Vergeet niet tijdig te bestellen!
Cadeaus voor de feestdagen? Hou rekening met levertijden!