>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Februari 2023: Preorders April-Mei
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Dat jaar is hier nog maar net begonnen of we zitten weeral in de tweede maand! En die tweede maand geeft ons een kijk op weer tal van fijne nieuwe titels die in het verschiet liggen!

Naast een DEADLY NEIGHBORHOOD en vierde volume van AMAZING, breidt Dan Slot met zijn trouwe kompaan Mark Bagley een einde aan de Spider-Verse in simpelweg: SPIDER-MAN. Verder kan je van Marvel een nieuwe PUNISHER WAR JOURNAL verwachten, met diens huidige status quo bij The Hand kan dat best interessant uitdraaien. Tel daar nog een MURDERWORLD, een tweede SHE-HULK en de geweldige saga van THE HOOD bij en elke Marvelfan zit snor!

Bij DC is het eindelijk zo ver! We zaten er ondertussen al meer dan een jaar op te wachten, maar nu hebben we een datum voor BATMAN BEYOND THE WHITE KNIGHT! Een nieuw event in aantocht: DARK CRISIS ON INFINITE EARTHS en een pareltje voor het oog in de vorm van WONDER WOMAN HISTORIA THE AMAZONS.

Ook zijn er tal van nieuwe mangatoppers onderweg: naast de te verwachten vervolgen van ONE PIECE (volume 102 ondertussen), KAIJU NO 8 en fan-favorite DANDADAN, kunnen we alvast likkebaardend uitkijken naar ELDEN RING, de thriller TISTA en de intrigerende BOYS ABYSS.

"En de indies dan?", horen we u al logischerwijs denken... Geen probleem! YEAR ZERO krijgt een origine verhaal bij AWA, Scott Snyder's NIGHT OF THE GHOUL belooft niet veel goeds (en dat is nét goed!) en Donny Cates levert met VANISH een nieuwe superheld af. En vergeet vooral die SOMETHING IS KILLING THE CHILDREN vol.5 niet!!

Vergeet dus zeker jouw favorieten niet te pre-orderen!

En neem vooral hier eens een kijkje!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Boekvoorstelling en Signeersessie 'In Goed Gezelschap'
Ontdek het nieuwe stripverhaal van Inne Haine en Mathias Van den Berg bij Mekanik Strip!