>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Gesigneerde Exemplaren van 'De adem van de Duivel'
Nu verkrijgbaar bij Mekanik Strip

Fans van Ken Broeders: hou u vast! We mogen trots een speciale actie voorstellen naar aanleiding van de recente verschijning van ‘De Adem van de Duivel’!

Ken bracht onlangs namelijk deze prachtig geïllustreerde graphic novel uit. Voor de liefhebbers van zijn werk zal een handtekening in dat nieuwe album natuurlijk zeker niet misstaan! Daarom zal hij op aanvraag een beperkt aantal van jullie exemplaren signeren. Het is een exclusieve actie, want er vindt geen signeersessie plaats in de winkel. In de plaats daarvan zal hij jullie albums in zijn eigen atelier signeren, en wij bezorgen jullie deze nadien terug. Kom dus gerust eens langs met je exemplaar, of schaf er eentje aan mocht je er nog geen hebben!

Je kent Ken Broeders waarschijnlijk aan de hand van zijn schilderachtige stijl - die hij trouwens direct in kleur op het blad tovert! Voorgaande werken van zijn hand zijn bijvoorbeeld de stripreeks 'Tyndall', samen met scenarist Luc Van Peborgh, en ‘Voorbij de Steen’, een romeins avontuur naar zijn eigen scenario. En met de reeks over Julianus de Afvallige, getiteld ‘Apostata’, maakte hij zelfs indruk op de Franse stripmarkt! Maar Ken houdt zich beslist niet enkel aan stripreeksen. Met ‘Cyrano’ creëerde hij bijvoorbeeld de stripversie van een toneelstuk uit 1897, en samen met scenarist Bert Gevaert bracht hij de spannende one-shot ‘Bloedstollend Brugge’ uit.

Maar in het recente geheugen van de gemiddelde stripkenner zal ‘Driftwereld’ eerder het meest bekend klinken, de fantasy-strip over een verborgen wereld die bij Uitgeverij L verscheen. Daarna richtte hij zich volledig op De Adem van De Duivel, die dus nu in de rekken ligt!

Zullen we het tipje van de sluier oplichten voor dit nieuwe meesterwerk?

“Ziekte. Klimaatramp. Mens noch dier zijn veilig. Welkom in de achttiende eeuw. -
De herberg van Madeleine wordt gevangen in een mysterieuze mist, die niet meer verdwijnt. De mist lijkt zelfs het hele land te hebben getroffen. Mensen worden ziek, dieren sterven en planten verwelken op het land. En toch is de mist niet het grootste gevaar waar Madeleine aan zal worden blootgesteld.”

Spannender kan bijna niet! Kom dus zeker jouw exemplaar op de kop tikken en laat hem meteen signeren bij ons!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.


November 2023: Preorders Januari - Maart
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!