>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Hoezo, "Parkeren aan de Mekanik"?
Nieuw Parkeerbeleid Stad Antwerpen

Oh nee! Op 1 augustus treedt het nieuwe parkeerbeleid van Stad Antwerpen in werking! Nu kan ik niet meer aan de Mekanik parkeren, right?

Klopt! Maar bij deze stellen we jullie graag gerust: het klinkt misschien drastisch, maar er verandert bijster weinig als je met de auto naar de Mekanik wil komen. Het is niet dat je voordien je auto gemakkelijk in het stadscentrum kon deponeren!

Op straat mag je als bezoeker inderdaad niet meer parkeren... maar ook daarvoor is er beslist geen probleem. De Sint-Jacobsmarkt ligt in duigen, en waar vroeger Kipdorp was is nu een krater! Geen straat = geen probleem. Trouwens, in de buurt kon je vroeger sowieso niet op straat parkeren, tenzij je graag geramd werd door een tram! 😉

Dus ja, er verandert niets. Waarmee we maar willen zeggen: in de buurt was er al geen optie om op straat te parkeren, en die zal er in de toekomst dus ook niet meer zijn. Gelukkig zijn er in de buurt een stuk of 20 parkeergarages waarin je je auto veilig kwijt kunt. Het toppunt? Eentje vlak naast de deur! Maar zelf raden we ook die van de Opera aan (je weet wel, die waar je vanuit de tunnel in kan rijden), en die van Hopland en de Handelsbeurs. Maar er zijn, zoals je hieronder kunt zien, nog talloze andere opties!


Augustus 2023: Preorders Oktober - December
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!