>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Januari 2023: Preorders Maart - Mei
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Happy New Year, y'all! En naar goeie gewoonte: begin nieuwe maand, nieuwe preorders om naar uit te kijken! WAT DAN ZOAL?! Kalm, kalm, here we go!

Mangagewijs staat One Piece vooraan te pronken met EINDELIJK de mangaversie van Aces Story, SHOKUGEKI NO SANJI en natuurlijk een nieuw volume (105)! Dracula keert ook terug in het lugubure DRCL Midnight Children 2 en een 12e Fist of the North Star kan natuurlijk ook nooit geen kwaad.

Een horror-Spideyverhaal? Yes, please: Spine-Tingling Spider-Man it is! De sidekick van Spider-Man waar niemand om gevraagd heeft krijgt ook zijn eigen reeks in Spider-Boy en Carnage mag ook nog eens een nieuwe reeks opstarten... Dit alles en meer (zoals de Dark Droids saga bij Star Wars!) bij Marvel!

Het is ook tijd voor het laatste avontuur van de Rebirth run van de Flash (20) en dat uitgestelde 16e volume in Hardcover van Fables bij DC Comics!

Mag het iets meer indie zijn? dat kan! Check bijvoorbeeld zeker nieuw opkomend talent Szymon Kudranski's Something Epic waar creativiteit en verbeeldingskracht een echte superkracht kan zijn! Of Swan Songs, een verzameling van kortverhalen over tja, zwanezangen in alle verschillende vormen en kleuren. En wat gebeurt er na Alice Ever After? Alice Never After natuurlijk...

Al onze pre-order vind je hier. Have at it!


Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
De Mekanik Strip Cadeaukaart
Een prachtig cadeau!