>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Juni 2023: Preorders Augustus - Oktober
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Vallen er nog nieuwe titels te ontdekken deze maand of hoe zit dat!? Oh jawel! En wat voor titels...Oh me, oh my! Begin dit najaar valt er weer heel wat leesvoer te bikken.

Ons fan-favorite duo van titels zoals Plastic en Vinyl is terug met, hoe kan het ook anders: Plush! Wederom gaan gore en humor hand in hand, ditmaal in een meer...mascotte setting. Jeff Lemire's kindvampieren laten van zich horen in een tweede Little Monsters en andere indie-titels die best noemenswaardig zijn: Dune House Harkonnen, Ambassadors (Mark Millar!) en The Horror bij Dark Horse. 

Donny Cates' Thor gaat Dr Doom te lijf, de X-men moeten het afleggen tegen the Brood en Carnage? Tja, die pakt Miles Morales aan die het al druk genoeg had met de Red Goblin... Dat, en nog veel meer bij Marvel! 

Bij DC blijft het deze maand wonderbaarlijk rustig qua aankondigingen... Enkele doozies vind je terug in de vorm van de eigen avonturen van Tim Drake Robin (die oa zijn sexualiteit herontdekt), Sgt Rock vs The Army of the Dead in typische DC Horror-stijl en meer Batgirls avonturen in een derde volume.  

Enkel toppers aan de mangakant met nieuwe afleveringen voor Jujutsu Kaisen, Sakamoto Days en een "nieuwe" Blade of the Immortal. Maar nieuwkomers Heart Gear en Alpi Soul Sender beloven heel wat goeds!

Need more? Check hier! Wees er als de kippen bij en ontvang jouw favoriete titels op datum van uitgave!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Mei 2023: Preorders Juli - September
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!