>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Maart 2023: Preorders Mei - Juni
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Hallo? Dat is hier al maart blijkbaar! En maart is, euh, de maand van... tja, een volgende ronde pre-orders misschien? Ja, dat lijkt ons een goed plan. Benieuwd naar al die toekomstige titels van jouw favoriete publishers? Hieronder dan alvast een tipje van de sluier!

Bij Marvel mogen we ons verwachten aan GOLD GOBLIN. Ja ja, Norman Osborn krijgt een goud pakje en mogelijks zelfs een superhelden-titel! CAPTAIN MARVEL - GAME ON is dan weer een wild ride aan avonturen van Carol Danvers, met als toppunt een heuse Flerken-invasie van Manhattan (je weet wel - die aliens die zich voordoen als katten). STAR WARS HIDDEN EMPIRE vertelt ons de apotheose van Crimson Dawn's strijd tegen the Empire, en met PLANET HULK - WORLDBREAKER keren we nog eens terug naar Sakaar. MURDERWORLD springt er ook tussenuit. Ooit al afgevraagd hoe een grimmig murder-fest met onder andere Spider-Man, Moon Knight, Wolverine, en de Avengers eruitziet? Writers Zub & Fawkes ook blijkbaar!

Goed nieuws, DC haalde super-duo Gabriel Picolo & Kami Garcia terug voor TEEN TITANS - ROBIN! Ook Slade Wilson begint aan een nieuw business endeavor in DEATHSTROKE INC, en Punchy krijgt eveneens haar eerste bundeling met PUNCHLINE - THE GOTHAM GAME. En voor diegenen die zich afvroegen wat er nu juist vooraf ging aan heel die Lazarus-planet heisa uit de single issues van de laatste maanden, po-tip: haal die nieuwe BATMAN VS ROBIN hardcover eens in huis! Tot slot nog een nieuw soort Batman verhaal dat in het oog springt: BATMAN - THE KNIGHT. Chip Zdarsky waagt zich namelijk aan het verhaal van een jonge Bruce Wayne in training!

Bij de independent publishers vinden we het tweede volume van GRIM 2 terug, evenals ANDRZEJ SAPKOWSKI'S THE WITCHER - LESSER EVIL, een adaptatie van zijn kort-verhalen verzameld in "The Last Wish". Scott Snyder komt dan weer uit met DARK SPACES - WILDFIRE, een spannende nieuwe anthology-series over een crew van inmate fire-fighters. Met CASTLE FULL OF BLACKBIRDS brengen Mike Mignola en Angela Slatter ons een nieuw avontuur vol magic en witchcraft. En in ONCE UPON A TIME AT END OF THE WORLD begint Jason Aaron aan zijn meest ambitieuze project tot nu toe, een epische trilogie die plaatsneemt in een mysterieuze, verwoeste wereld.

Manga pre-orders zijn er steeds teveel om op te noemen natuurlijk. Er is voor ieder wat wils! Om maar een kleine grabbel te nemen uit de populaire titels hebben we zo nieuwe volumes van ONE-PUNCH MAN, MY HERO ACADEMIA, BLUE LOCK, CHOUJIN X, HELCK, BEYOND THE CLOUDS, en JOJO'S BIZARRE ADVENTURE. Een nieuwe titel die in het oog springt is misschien wel CENTAURS, een episch fantasy-avontuur met als decor een alternatief middeleeuws Japan waar mensen samenleven met mythische "Jinba", centaurs dus. Een andere nieuwe nummer 1, WORDS BUBBLE UP LIKE SODA POP, is gebaseerd op de gelijknamige film en vertelt het verhaal van een populaire streamer en een verlegen haiku-dichter. En we mogen ook de nieuwe uitgeverij van TOKYOPOP, NOIR CAESAR, aankondigen! Zij beginnen eraan met 2 knallers: PRIMUS 7 en XOGENASYS. Beide een refreshing mix van Japanse en Westerse art-styles, aanraders dus voor diegenen die het betere tekenwerk kunnen smaken!

Tenslotte nog een aanrader op vlak van artbooks: JOE JUSKO'S ART OF THE 1992 MARVEL MASTERPIECES! Een epische collectie vol artwork en sketches die Joe Jusko maakte voor het Marvel Masterpieces trading card game. Ook gesigneerd verkrijgbaar trouwens!

Vergeet dus zeker jouw favorieten niet te pre-orderen! 

En hier kan je zelf eens grasduinen tussen al die nieuwigheden.

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Wij Zijn Bereikbaar!
Wegenwerken Sint-Jacobsmarkt