>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Mei 2023: Preorders Juli - September
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

In mei leggen alle vogels een ei, en droppen alle publishers hun nieuwste pre-orders! We zullen dus al eens vooruitblikken naar de zomer. Welke nieuwe titels komen er dan uit bij jouw favoriete publishers? Hieronder enkele highlights!

Bij Marvel verschijnt deze zomer een nieuwe bundeling van het welbekende Hawkeye verhaal van Matt Fraction en David Aja, ondertussen ook verfilmd als korte serie op Disney+. HAWKEYE BY FRACTION AND AJA bundelt dus deze hele storyline in één omnibus volume. En ze kondigden ook nog een andere omnibus aan. Verwacht je maar aan een blast from the past met de THUNDERBOLTS, een van de meest controversiële Marvel teams ever, in de UNCAGED OMNIBUS! En er is bij Marel nog meer plek voor evil guys in de spotlight. Deze zomer komt namelijk de eerste bundeling van RED GOBLIN uit. De kleinzoon van de originele Green Goblin met een Venom-like symbiote? Dangerous stuff. Verder hebben we als marvel highlight nog STAR WARS THE HIGH REPUBLIC. Hoe kan het ook anders? In het tweede volume van Phase II, getiteld BATTLE FOR THE FORCE, kan je verder lezen over de spannende Battle of Jeddha!

Bij DC kunnen we de highlights samenvatten in...zoals gewoonlijk tegenwoordig: Batman. Deze keer moet the dark knight samenwerken met the Joker in Deadly Duo! Maar beiden krijgen ook een eerste manga outing. Verder een 2e aflevering in the all-out war van DC vs Vampires en een vierde Harley Quinn avontuur!

Clear is the title to watch, wat ons betreft bij de indies! Clementine leeft verder in het Walking Dead universum en in de massive-verse zijn we aan een 4e Radiant Black verhaal aanbeland.

Solo Leveling 7! One Piece 103! Kaiju No.8 volume 7! Need we say more for the Manga lovers?

En qua art books zijn zeker die Elden Ring boeken de moeite!

Zo, dat was al een vooruitblik naar de zomer. Maar er is natuurlijk nog veel meer in de aanbieding! Benieuwd naar wat er nog te pre-orderen valt? Kijk dan zeker hier nog eens! Vergeet dus zeker jouw favorieten niet op voorhand te bestellen!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Free Comic Book Day - Art Fair!
Wie mag je verwachten?