>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
November 2022: Preorders Januari-Februari
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Na de feestdagen is het wat minder qua nieuwigheden, maar daarom niet persé slechter!

Bij Marvel is Judgment Day aangebroken want de Avengers gaan in de clinch met de X-men die in de knoop liggen met de Eternals, gooi daar nog een Celestial bij en de chaos is compleet! Verder een derde vervolg van de Amazing Spider-Man run van Wells en Romita Jr, een epic collection van Aliens en een nieuwe Deadpool door Kelly Thompson. Nuff said! 

DC pakt in onze ogen dan weer vooral (eindelijk) uit met het vervolg van onze persoonlijke favoriet: The Nice House on the Lake! Maar ook een derde Joker in de serie en de eerste in de One Bad Day one shots (The Riddler) zullen ons, en hopelijk jou ook, kunnen bekoren... 

Manga's zo ver het oog reikt! Of toch alleszins de moeite...met een nieuwe Kaiju No.8 op kop, maar gevolgd door het vroegere werk van de bedenker van Chainsaw Man. Vergeet ook niet het nieuwe intrigerende Tsugimi Project te checken!

You want indies? We give you indies! Public Domain van Chip Zdarsky lijkt de moeite waard! Maar ook Mark Millar heeft niet stilgezeten en komt met een vervolg op diens Prodigy. En nu we het toch over comic supersterren hebben: Stjepan Sejic heeft een nieuwe Bloodstain klaar! 

Maar kijk vooral zelf verder hier!

Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Oktober 2022: Preorders December-Januari
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!