>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
November 2023: Preorders Januari - Maart
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

In het donkerste der dagen, met andere woorden vanaf januari, valt er bijster weinig te doen buiten een nieuwjaarsreceptie of twee. Gelukkig zijn er dan comics om je gezelschap te houden! Welke comics? Dat kom je in deze blog te weten, want de pre-orders van januari - maart staan online!

Je kunt je bijvoorbeeld verwarmen enkele indie toptitels. Wat dacht je van de hilarische avonturen uit de nieuwe I HATE FAIRYLAND 6? En het populaire BRZRKR is ook terug deze winter. Met een spin-off deze keer, getiteld: BRZRKR BLOODLINES!

Bij DC Comics gaan ze deze winter steevast verder met hun Knight Terrors line! Na een de eerste drie titels in de reeks mag je dan ook KNOCTURNAL CREATURES en TERROR TITANS verwachten. Verder ligt THE SANDMAN UNIVERSE NIGHTMARE COUNTRY - THE GLASS HOUSE dan ook in de rekken, en een nieuwe GREEN ARROW nummer 1, met de passende titel REUNION.

Bij Marvel mag je voornamelijk de spannende STAR WARS run van DARK DROIDS verwachten die periode. We hebben het dan over STAR WARS 7 DARK DROIDS, en de companion-verhalen uit STAR WARS DARK DROIDS D-SQUAD. En Marvel zou Marvel niet zijn mochten ze voor hun flagship movies geen tie-in comics voorzien! Dus deze winter ligt MS MARVEL THE NEW MUTANT in de rekken.

Van jullie favoriete manga's mag je deze winter ook nieuwe volumes verwachten! Toptitels zoals KAIJU NO 8 9, ONE PUNCH MAN 27, ORIGIN 2, DANDADAN 6, en GOLDEN KAMUY 31 zullen menig manga-lezer wel tevreden kunnen stellen, denken we!

En kijk zeker hier nog eens voor de volledige lijst!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Aan de Tekentafel met Steven De Rie!
Boekhandel Wandelweekend 4 & 5 November