>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Oktober 2023: Preorders December - Februari
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Het is Oktober. De blaadjes vallen van de bomen en we denken hier bij de Mekanik al dromerig aan koudere dagen, wanneer we gezellig in de zetel kunnen zitten met ne goeie comic of graphic novel. Maar dan is het natuurlijk ook belangrijk dat onze trouwe klanten weten wat er al dan niet te pre-orderen valt voor die koudere dagen!

Tegen de winter kan je bij de comics alvast twee grote toptiels verwachten bij de indie-publishers: Boom! Studios komt af met een nieuwe SOMETHING IS KILLING THE CHILDREN en bij Image mag je je verwachten aan BIG GAME, dé ultieme crossover uit de universums van Mark Millar!

Bij DC Comics staat februari in het teken van Knight Terrors! Gedurende drie opeenvolgende weken mag je toptitels van DC's grote corssover event verwachten zoals DC's KNIGHT TERRORS, KNIGHT TERRORS - DARK KNIGHTMARES, en KNIGHT TERRORS - KNIGHTMARE LEAGUE. Misschien wel niet lezen voor het slapengaan?

Bij Marvel mag je VENOM LETHAL PROTECTOR - LIFE AND DEATHS verwachten, een Venom-verhaal dat teruggrijpt naar de "early days", en waarin Venom het onder andere opneemt tegen niemand minder dan Doctor Doom! En de trade van SPIDER-MAN INDIA mogen we zeker ook niet vergeten te vermelden. Voor het eerst in 20 jaar krijgt deze Spider-man een eigen serie! Er verschijnt deze winter ook nog eens een nieuwe nummer 1 trouwens: INCREDIBLE HULK (2023) 1 - AGE OF MONSTERS. Niet te missen dus!

Wat is er nog niet te missen? Enkele goeie manga's. bijvoorbeeld! Natuurlijk hebben we goeie "usual suspects" zoals SOLO LEVELING 8, CHAINSAW MAN 13, MY HERO ACADEMIA 36, en THAT TIME I GOT REINCARNATED AS A SLIME 23. Maar ook de webtoon adaptaties doen het goed. Zo mag je titels verwachten als de populaire KILLING STALKING DLX ED 5 en ZOMBIE MAKEOUT CLUB 2. Veel nieuwe eerste volumes zien we in die periode niet direct, maar ons oog viel toch nog op SHE'S MY KNIGHT 1, een shojo-romance vol quirky characters!​

Maar kijk vooral hier nog eens voor de volledige lijst vol nieuw leesvoer!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
September 2023: Preorders November - Januari
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!