>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
September 2023: Preorders November - Januari
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!

Het schooljaar is begonnen, maar buiten lesboeken mag er natuurlijk ook wat plaats zijn voor leesboeken mét plaatjes! Benieuwd wat er komende maanden zit aan te komen? Check it out!

Toppers die je zeker niet mag missen is het vervolg op de TMNT-bestseller: LAST RONIN - THE LOST YEARS. Daarnaast laat die andere bestseller ook van zich horen: MONSTRESS 8. En James Tynion IV sluit het rijtje van indie-aanraders af met een eerste volume van de nieuwe horror-reeks W0RLDTR33!

Een nieuw Avengerstijdperk is aangebroken bij Marvel! Exit Jason Aaron (eindelijk) en enter Jed Mackay! Een nieuw team met Sam Wilson als Captain America, The Vision, Iron Man, Thor, Captain Marvel, Black Panther en Scarlet Witch, dat belooft! LOKI rekent met zijn verleden als God of Lies af en met THE THING...tja...dan is het CLOBBERIN TIME!

Naast meer JUJUTSU KAISEN en ONE PIECE is het voor de mangaliefhebbers uitkijken geblazen naar ORIGIN, een sci-fi-thriller van formaat! Maar ook GANNIBAL of POETRY OF RAN wil je zeker niet missen... 

Still not enough for ya?! Kijk zeker hier voor de volledige lijst!Jouw Dynamic Snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Antwerp Pride Special
The Queerness of the Superhero Genre