>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Wees er als eerste bij met het nieuwe Pullbox systeem!
Gloednieuwe Single Issue Service

Voor sommigen is dit de normaalste zaak van de wereld, voor anderen is dit even comicbooks-for-dummies, maar: in de US komen comics periodiek (meestal maandelijks) uit in iets dat single issues heet, alvorens te verschijnen in de vorm van een bundel als trade paperback of hardcover. In onze en Oosterse contreien zal dat eerder in magazines zijn voordat je het gekende stripalbum of de manga ervan krijgt.

Omwille van het meestal vluchtige karakter van die single issues (stock is vaak snel op, zelfs bij de uitgever/leverancier) hebben we er dan ook voor gekozen deze zaken, die we wél in de winkel verkopen, niet online te zetten. DAAR KOMT NU ECHTER VERANDERING IN!!! HOERA! Allez ja, kinda…

Dankzij het nieuwe pullbox systeem van Previewsworld kan je rechtstreeks met ons in contact komen en alle reeksen aanvragen en volgen. Of zelfs specifieke issues aanvragen! Creëer via deze interactieve manier zekerheid voor jezelf en communiceer nog veel handiger. Vergeet natuurlijk niet Mekanik Strip als Comicbook Shop aan te klikken…

Let wel: we vragen nog steeds de regels van het reeds bestaande pullbox systeem in de winkel te volgen. Eerst dient er een waarborg betaald te worden alvorens we effectief deze dienst voor je gaan uitvoeren. (Het online aanmelden is uiteraard gratis!) En 1 keer om de 2 à 3 maanden passeren om je titels te komen ophalen, is geen overdreven luxe (er kan via mail natuurlijk ook altijd iets geregeld worden om de issues van je lijst jouw richting uit te sturen)!

Probeer het eens en sta in direct contact met ons en mis geen enkele issue meer!! De juiste link vind je hier en check ook zeker de onduidelijke uitleg van Jens aan Fokke in onderstaande Mekanicast!


 
 
NOVEMBER 2021: Preorders Februari-Maart