>>> Strips, Comics, Manga, Toys, Merchandise, ... AND MUCH MORE !  
FAQ|CONTACT|   NIEUWSBRIEF     
Wij Zijn Bereikbaar!
Wegenwerken Sint-Jacobsmarkt

De wegenwerken aan de Sint-Jacobsmarkt zijn wederom in full swing. Dat betekent helaas dat we niet goed bereikbaar zijn.

Zoals voordien het geval was, kan je ons nog wel bereiken via de kant van de Leien maar niet gemakkelijk vanuit het stadscentrum. Kipdorp en de Sint-Jacobsmarkt zijn afgesloten tot aan de poort van de nabije brandweerpost. En in de straten ten westen van de Sint-Katelijnevest zullen het volgende half jaar ook nog werken zijn.

Je kan met de auto vanuit de richting van de Rooseveltplaats oversteken naar de Lange Nieuwstraat, een lusje maken, en tot aan de nabije parkeergarage rijden, maar het westelijke deel van de straat is zo goed als onbereikbaar. En hoewel dit perfect mogelijk is raden we toch de parking aan de opera aan (je weet wel, die je kan bereiken via de tunnel). Die gebruiken we zelf namelijk ook altijd.

Een alternatief voor plaatselijk verkeer of voetgangers en fietsers die van het westen komen is via de Keizerstraat. Maar pas wel op, want hierlangs passeert ook het werfverkeer voor die werken.


Februari 2023: Preorders April-Mei
Get your preorders here, fresh from the source straight to your eyeballs!